Bestel nu heerlijke bijenwas kerst kaarsen

Bestel nu heerlijke bijenwas kerst kaarsen

Tijdens de feestdagen genieten van een zoete en honingachtige geur en warme sfeervolle uitstraling? Bestel dan nu onze nieuwe ambachtelijke en duurzame kerst kaarsen van 100% pure natuurlijke bijenwas. Er zijn eenvoudige bijenwas kerst kaarsen zoals waxinelichtjes, dennenboom kaarsjes en rechte staande kaarsen en prachtige figuren zoals een engel, lam of kerststal verkrijgbaar.

Leuk om te geven tijdens de feestdagen

Voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk en ambachtelijk en duurzaam cadeau zijn er weer nieuwe en verbeterde kerst kaarsen van 100% pure natuurlijke bijenwas verkrijgbaar! De bijenwas kerst kaarsen van Alchemilla-shop zijn met liefde en aandacht met de hand gedompeld of gegoten in onze mallen.

Verbeterde kwaliteit voor een mooie vlam

We werken nu met nog hogere kwaliteit zuivere bijenwas voor onze kerst kaarsen. Deze brandt veel beter, vooral goed te merken bij de waxinelichtjes. Bijenwas kerstkaarsen zuiveren de lucht en zijn daarom vaak ook goed verdraagbaar door mensen met gevoelige luchtwegen.

Nieuwe kerst figuren

We hebben twee nieuwe kerst kaarsen in ons assortiment: een heel lief engeltje met harp en een nieuwe rechte kaars. Ook heeft het kerstlam twee lonten gekregen in plaats van een. Zo brandt het achtereind ook mooi op. Natuurlijk zit de prachtige Kerst Engel weer in het assortiment en de kerststal en kerstboompjes.