Bijenwas kerst kaars ‘Engel’

Bijenwas kerst kaars 'Engel'

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau? Leuk om te geven aan kennissen, vrienden en familie! Koop dan hier een 100% natuurlijke bijenwas kerst kaars ‘Engel’.

Sfeervolle kerstdagen

Tijdens de feestdagen genieten van een zoete en honingachtige geur en warme sfeervolle uitstraling door de pure bijenwas kerst kaarsen. We werken nu met nog hogere kwaliteit zuivere bijenwas voor onze kerst kaarsen. Deze brandt veel beter, vooral goed te merken bij de waxinelichtjes. Bijenwas kerst kaarsen zuiveren de lucht en zijn daarom vaak ook goed verdraagbaar door mensen met gevoelige luchtwegen.

Nieuwe kerst figuren

We hebben twee nieuwe kerst kaarsen in ons assortiment: naast dit lieve engeltje met harp ook een nieuwe rechte kaars. Daarnaast heeft het kerstlam twee lonten gekregen in plaats van een. Zo brandt het achtereind ook mooi op. Natuurlijk zit de prachtige Kerst Engel weer in het assortiment en de kerststal en kerstboompjes.

Er zijn ook eenvoudige bijenwas kerst kaarsen zoals waxinelichtjes, dennenboom kaarsjes en rechte staande kaarsen en prachtige figuren zoals een engel, lam of kerststal verkrijgbaar. De bijenwas kerst kaarsen van Alchemilla-shop zijn met liefde en aandacht met de hand gedompeld of gegoten in onze mallen.