Meditatie met bijenwaskaarsen

Meditatie met bijenwaskaarsen

Ook in de zomer is het branden van een Alchemilla bijenwaskaars een weldaad voor jezelf en je omgeving. Niet alleen vanwege de zuiverende eigenschappen van de pure bijenwas, maar ook voor extra licht, energie, focus, ontspanning en meditatie zijn de Alchemilla bijenwaskaarsen heel geschikt.

Nieuw in de shop is de eerste lijn van Alchemilla Meditatie bijenwaskaarsen. Deze mooie bijenwas kaarsen ondersteunen je heel goed bij het mediteren. Ik ben er erg verheugd over en we willen deze erg graag met jullie delen. Bij deze Meditatie kaarsen krijg je een infokaart geleverd. Hierop staat; hoe ze tot stand zijn gekomen, wat de brandtijd is en welke boodschap ze in zich dragen.

Hoe werkt het? Je zoekt een rustig moment bijvoorbeeld ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds. Je zet de kaars voor je neer en steek de kaars aan wanneer je met je  meditatie begint. Na je meditatie blaas je de kaars uit en bewaar je deze voor een volgende keer.

We hebben nu sets van 6 handgedompelde Meditatie bijenwaskaarsjes en sets van 4 handgedompelde Meditatie bijenwaskaarsjes met standaard. De grote Alchemilla Meditatie kaarsen zijn de mooie  Meditatie bijenwaskaars Vijfhoek en De Meditatie Bijenwaskaars Kegel. Het zijn mooie presentjes om weg te geven en mooie presentjes voor jezelf. Probeer ze maar eens uit en we vinden het leuk als je ons laat weten hoe ze jou bevallen.

Dan het volgende: het is volop zomer! Daarom hebben we de Zomerkaarsjes van BEE Bijenwas in de aanbieding. de Ontzettend schattige bijenwas Eendjes en het BEE bijenkorfje met Bijtje. Beide gemaakt door Lize. Klik op de links voor meer informatie en om te bestellen.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer vol liefde, balans en goede energie 

Meditatie bijenwaskaarsen