Bijenwaskaarsen een stukje natuur in huis.

Bijenwaskaarsen een stukje natuur in huis.

Bijenwaskaarsen een goudeerlijk natuurlijk product waar hard aan gewerkt is

Dat de honingbijen een heel druk volkje is dat wist u waarschijnlijk wel. Maar het werk in cijfers zal niet iedereen weten. Bijenwas is een product dat gemaakt wordt van stuifmeeloliën in de honingraat door de honingbij en zijn soortgenoten. De honingbij verbruikt zelf zo’n acht keer zoveel honing en legt bijna zo’n 250.000 kilometer af om één pond bijenwas te produceren. Bijenwas is van origine geel en 100% puur. Gele bijenwas komt rechtstreeks uit de honingraat. De witte en gebleekte versies van de gele bijenwas wordt gebruikt voor de voedingsmiddelen en cosmetica industrie. Dit zijn de man-made versies van de bijenwas om ze op de gele bijenwas te laten lijken maar dit terzijde. Wij hebben het hier over een ambachtelijk product waar onze kaarsen van vervaardigd zijn. Het maken van deze kaarsen dateert al vanuit de middeleeuwen daar waar het kaarsenmakersgilde hun ambachtelijk beroep uitoefende. Ook in die tijd was het verschil tussen goede en minder goede kwaliteit al snel duidelijk. De kaarsen van bijenwas branden netjes op en ging langer mee terwijl de vetkaarsen roet walmde en altijd droop. De kaarsen in onze webshop zijn met zorg gemaakt van alleen maar puur bijenwas zonder chemische toevoegingen.

Bijenwaskaarsen kwaliteit en sfeer in huis

Buiten is het vies en koud weer. Binnen maken we het gezellig en knus. Met de goudgele bijenwaskaarsen breng je sfeer in huis. Sfeer creëren in uw woonkamer hoeft u geen interieurarchitect voor te zijn. Met een mooie kandelaar met kaars, een plateau met een paar waxine kaarsjes of een groep kaarsen. Om het zo welbehaaglijk mogelijk te maken door bij een romantisch diner kaarslicht te gebruiken wordt alles direct aantrekkelijker. De zoetige geur van onze goudgele kaarsen zullen hun steentje bijdragen aan een gezellig romantisch of een intiem avondje. Kaarslicht flatteert immers de huid van de vrouw. Het flakkerende licht doet wat elektrisch licht niet voor elkaar krijgt en dat is rust in huis. Onze kaarsen hebben een heerlijke oprechte natuurlijke geur. Hebben een lange brandduur. En omdat ze uit pure bestanddelen bestaan branden ze gelijkmatig op en druipen of walmen niet. Dat in tegenstelling tot de kaarsen die vervaardigd zijn van paraffine een aardolie product vol met chemicaliën. Deze kaarsen zijn slecht voor de gezondheid. Vooral voor mensen met gevoelige luchtwegen. In tegenstelling tot onze kaarsen die staan voor een duurzaam gebruik zonder risico’s.

Vindt de kern in uzelf met bijenwas meditatie kaarsen

Bij meditatie denk iedereen gelijk aan Boeddhisme of Hindoeïsme als een religieuze aangelegenheid. Dat hoeft niet zo te zijn. Mediteren is voor iedereen weggelegd die dat wil doen. Van oorsprong is het een oosterse meditatietherapie wat naar het westen is overgewaaid. Met als doel bewustzijnsverruiming en om chronische pijnen te verzachten. Mediteren is het onder controle krijgen van uw eigen hersenproces. Door het volgen van het in en uitademen uw geest onder controle krijgen om volledige innerlijke rust te ervaren. Dit is een proces wat enige oefening vraagt. Door het gebruik van bijenwas meditatie kaarsen wordt het mediteren vergemakkelijkt. Bij kaarslicht meditatie zult u uw innerlijke tot rust brengen doormiddel van het concentreren op vlam. Door het focussen op de kaarsvlam zullen uw hersenfuncties tot rust komen en zult u een innerlijke rust ervaren. Geel staat voor innerlijke kracht en zelfvertrouwen. u zult merken dat door het regelmatig mediteren de dingen in het dagelijkse leven makkelijker afgaan en u meer intenser geniet van de gewone dingen in het leven. Met de bijenwas meditatie kaarsen verkrijgbaar in onze webshop komt u tot innerlijke rust.