Nieuw ontwerp bijenwaskaars voor het eerst uit de mal

Nieuw ontwerp bijenwaskaars voor het eerst uit de mal

De eerste bijenwaskaars “Sabateon” van de nieuwe Alchemilla Meditatie Kaarsen “Seven Eternal Truths”. De kaars heeft de vorm van de Wortelchakra en staat voor het Hermetische “Principe van Geslacht”. De planeet Saturnus van de zeven klassieke hemellichamen en de Zaterdag van de zeven weekdagen betekenen een omkering en de start van een nieuwe periode. De goden Saturn, Cronos, Loki en Shani zijn hiermee geassocieerd. De kaars is Rood van het zeven kleurenspectrum en bijbehorende noot is de C van de zeven muzikale noten in een octaaf. De kabbalistische materiële wereld, het alchemistische element aarde en tarot arcana pentakels zijn hieraan gerelateerd. De kaars heeft een heerlijk subtiele Kaneel aroma die helpt focussen tijdens het mediteren.