Markten en Workshops

Markten en Workshops

Wat was het leuk om weer eens te markten! Gisteren stonden we op het Appelfeest in de Biotoop. Het was goed georganiseerd en er was erg leuk publiek. We hebben genoten en onze Martinitorens, bijenwaskaarsen en bijenwasdoeken vielen goed in de smaak!

Op zaterdag 2 en zaterdag 16 november organiseer ik de workshops ‘Bijenwasdoeken maken’ op het Boegbeeld in Leeuwenborg, Groningen. Bijenwasdoeken zijn een goed, duurzaam en anti-bacterieel alternatief voor cellofaan en aluminiumfolie.

Het beloven leuke en creatieve middagen te worden. Ik leer je twee technieken aan en je maakt tijdens de workshop drie bijenwasdoeken voor thuis. Natuurlijk heb ik veel leuke stofjes om uit te zoeken.

Wil je je aanmelden of meer weten? Leuk, check de workshop: hier…….

Graag tot 2 of 16 November. Ik heb er zin in!