De eerste (sinter)Kerstmarkt van 2019

De eerste (sinter)Kerstmarkt van 2019

Weer een groot succes afgelopen zondag op het duurzame Sinterkerstfestival in de Biotoop in Haren. We hebben veel mensen blij mogen maken met onze fijne Bijenwaskaarsen, mooie Olle Grieze en gekleurde Martinitorens, kerstpakketten en bijenwasdoeken. Mooi festival opgezet door Nathalie van ‘altijd Jarig’, fijn publiek, veel bekenden (onverwacht) en familieleden kwamen langs en myn mem kwam helpen, zij verkocht natuurlijk de eerste Oldehoves :-) Het was een heerlijke dag!

Nu druk met de productie van bijenwaskaarsen en Martinitorens voor de kerstpakketten, cadeau’s voor bedrijven en de traditionele Kerstmarkt in de Martinikerk op 14 december. Daar zijn we natuurlijk te vinden met onze Martinitorens, Kerst bijenwaskaarsen en bijenwas doeken.

Bijenwaskaarsen en onze Martinitorens zijn prachtige en duurzame cadeaus. Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Shop bij ons online, bij onze verkooppunten of kom naar de Kerstmarkt in de Martinikerk, gezellig! <3