Workshop Bijenwasdoeken maken – Groningen

Workshop Bijenwasdoeken maken – Groningen

Uniek in Groningen en uniek op de stadsboerderij het Boegbeeld!?Bijenwasdoeken: wat zijn dat? Bijenwasdoeken zijn katoenen doeken geïmpregneerd met bijenwas.? Een mooi en natuurlijk alternatief voor aluminiumfolie en huishoudfolie.In deze workshop leer je zelf bijenwasdoeken maken door middel van twee technieken: met het strijkijzer en met de oven. 

Het belooft een leuke en creatieve middag te worden en je maakt tijdens de workshop drie bijenwasdoeken voor thuis.Natuurlijk zijn er veel leuke stofjes om uit te zoeken. ? De prijs is inclusief materiaal voor 3 bijenwasdoeken, beschrijving, wikkels en koffie/thee met lekkers van het huis.Minimaal 10 personen, maximaal 14 personen. Koop je ticket snel, want vol is vol en vooraf boeken is noodzakelijk.