Nieuwe bijenwasdoeken op voorraad!

Nieuwe bijenwasdoeken op voorraad!

Er zijn weer nieuwe bijenwasdoeken op voorraad! je weet wel, van die leuke en handige doeken om schalen en potjes mee af te dekken, kaas en andere voedselwaren in te bewaren of je lunch er in mee te nemen.

Op veler verzoek hebben we nu ook de grote bijenwasdoeken van 400 x 400 mm gemaakt, zeer trots op! Door de grootte zijn deze heel geschikt om kaas (kaasdoeken) en grote lunches in te bewaren. Ben je ook benieuwd? Check ze hier!

Bijenwasdoeken zijn katoenen doeken geïmpregneerd met bijenwas als alternatief voor cellofaan en aluminiumfolie. Voor iedereen die van natuurlijke materialen houdt en minder plastic in de keuken wil gebruiken.

We hebben gemerkt dat niet alle stoffen op de stoffenmarkt en in de stoffenzaken op voorraad zijn en het is lastig om alle patronen in het keuzemenu aan te geven. Daarom gaan we in het keuzemenu voor de authentieke wit-kleur geblokte doeken. Momenteel hebben we paars-, rood- en blauw-wit geblokte bijenwasdoeken. Deze zijn vanaf nu op kleur te bestellen en de andere patronen zijn verrassingen, te bestellen onder gemengde kleuren en patronen.