Mooie opdrachten

Mooie opdrachten

We zijn heel blij met alle bestellingen die we krijgen. Zo zijn we nu een partij kaarsen aan het maken voor ouderen van een zorginstelling, een lichtpunt in deze moeilijke tijden. Tegelijkertijd zijn we een nieuwe lijn kaarsen aan het ontwikkelen voor een jong bedrijf. De wensen van klanten omzetten in mooie kaarsen, blij worden we daarvan!

Nieuw in ons assortiment: de Bijenwas Forumkaars en de Martinitorenkaars van Bijenwas.

Voor de Groningers onder ons: De Martinitoren bijenwas is ook te koop in Groningen Store / VVV. En de Forum bijenwaskaarsen van het Forumshop. Ontzettend dankbaar voor deze mooie plekken.

Voor de Kerstperiode hopen we Advent kaarsen te ontwikkelen en we krijgen zoveel vraag naar de Peperbus van Zwolle. Die komt er ook echt aan. Wij creëren heerlijk verder. Alle goeds iedereen en steek kaarsen aan, dat helpt de duisternis verdrijven en het licht verwelkomen <3

Marjan