Lichtpuntjes in de dagen voor Kerst 🎄

Lichtpuntjes in de dagen voor Kerst 🎄

De december maand is de tijd van familietradities en feesten: het Sinterklaasfeest, Kerstmis, midwinter en Oud & Nieuw. In deze abnormale tijd waarbij verbinding wordt afgeraden is het soms moeilijk om goed voor onze geest en ziel te zorgen.

Het is belangrijk om onze menselijkheid te behouden in de vorm van deze herdenkingen en vieringen. Natuurlijk vieren wij, op gepaste wijze, onze feesten en zetten we onze familie- en gezinstradities voort daar waar het kan.

Ontzettend dankbaar zijn we voor de vele bestellingen, het is een zegen om mensen blij te mogen maken en zoveel lichtjes te kunnen geven in deze donkere dagen voor kerst. 🥰🙏 Ik hoop dat in deze extra donkere periode het branden van een kaarsje een klein lichtpuntje geeft. 🎄😘