Van Bijenwas Kaars naar Bijenwas Beeld

Van Bijenwas Kaars naar Bijenwas Beeld

Ja, ze is er! De engel zonder lont, bedoeld als decoratie. We horen heel vaak dat het zo zonde is om de engel op te branden, dat begrijpen wij heel goed. Dus vanaf nu is de engel ook zonder lont verkrijgbaar. Voor als je iets blijvends wil geven, een engel voor de sier, een engel voor altijd. 😇

Wat vind je van het nieuwe ‘Maria en kindje Jezus’ icoon? Met een lont als haakje kan ze een mooi plekje aan de wand krijgen. Van oudsher is het gebruikelijk om devotionalia en iconen in bijenwas af te beelden. Het is zo mooi om deze ambacht weer nieuw leven in te blazen. 🙏

We zijn heel dankbaar voor de vele lieve berichten en de record hoeveelheid bestellingen van de afgelopen weken. Het was heel fijn om in deze donkere periode te focussen op het maken en verzenden van onze producten. 🥰

Wij wensen jullie een zalig Kerstmis! 😘