Maart roert zijn staart

Maart roert zijn staart

2 maart alweer! In februari op de schaats en in maart op het terras? 😎 Kom maar door, we zijn er klaar voor! In ieder geval neemt het aantal zonuren toe. Door alle bedrijvigheid, vliegt de tijd voorbij. Mooie bestellingen en kaarsen op maat opdrachten. We zijn er heel blij mee. 🙏

We hebben twee mooie nieuwe Drijfkaarsen in het assortiment: Zon en Hart. De bijenwas drijfkaars Zon en Hart zijn echte aanraders. Ze branden wel 3 uur per stuk en het mooie bijenwaskaarslicht weerkaatst prachtig in het water. Je kan nog wat rozenblaadjes bij het water indoen voor extra sfeer :-)

Handig voor de bijenwaswaxinelichtjes met en zonder cup: We leveren nu glazen waxinelichthouders. Na het branden van het lichtje wip je het pitvoetje er eenvoudig uit en kan er weer een nieuw kaarsjes in. Deze open waxinelichthouders zijn zeer geschikt voor bijenwaskaarsjes.

Over een maand is het alweer Pasen. We hebben leuke nieuwe producten voor in de paasboom: schattige Paashaashangertjes van bijenwas. En dan kan ik deze mooie engeltje hangertjes echt niet laten liggen!

Heel veel zon en mooi kaarslicht gewenst! 😘