De natuur ontwaakt met prachtige nieuwe kaarsen in ons assortiment

De natuur ontwaakt met prachtige nieuwe kaarsen in ons assortiment

Lente! De natuur ontwaakt. krokusjes, narcissen en Helleborus bloeien en de knoppen aan de bomen worden snel dikker. Hier kan ik zo van genieten. Het is bijna Pasen. De wilgentakken hebben mooie katjes, prachtig als paastakken neer te zetten met natuurlijk onze schattige paashangertjes van bijenwas er in. ūüôā

We hebben en nieuwe, erg lange stompkaars van witte bijenwas in het assortiment. Deze branden prachtig en hebben aan brandduur van meer dan 150 uur! Ze zijn speciaal voor kerken, maar zijn ook heel geschikt voor in een yogastudio, vergaderruimte en in huiskamers waar graag kaarslicht aanwezig is.

En kennen jullie onze lieve paasmandjes nog? Mooi voor op de paastafel.