Nieuwe Wax branders

Nieuwe Wax branders

Naast ons mooie assortiment aan Bijenwaskaarsen verkopen we ook zelfgemaakte waxmelts en een aantal mooie branders om de waxmelts in te smelten.

Wax Melts zijn kleine blokjes was gegeurd met etherische olie. Je doet ze in een wax brander met een kaarsje eronder. De was smelt en de aroma’s uit de etherische olie komen vrij. Deze verspreiden zich door de kamer, waardoor er een aangename geur in de ruimte ontstaat. Zodra de ruimte lekker ruikt, blaas je het kaarsje uit, de was stolt en kan een volgende keer weer worden verhit. Onze Alchemilla Wax Melts zijn met de hand gemaakt van lokale Koolzaadwas. Ze zijn sterk gegeurd met etherische olie van goede kwaliteit.

Sinds vorige week is de voorraad waxbranders weer aangevuld. Fijne aroma’s kunnen je kamer weer vullen met deze mooie nieuwe modellen. 💐

Deze mooie grote Waxbrander met Boom motief is verkrijgbaar in twee kleuren: Crème-wit en Groen. De brander met een houten Hart in de kleuren: Grijs en Taupe en de brander met het blad van keramiek is in de kleuren Groen en Turquoise verkrijgbaar.

We hebben nog een paar mooie Oosterse branders voor olie en nog een paar schattige branders met bloemmotief en een grijze uil en Hart op voorraad.

Onder de Wellness categorie vind je onze waxmelts. Uitgelicht: De mandarijn is heerlijk zoet, maar ook fris en opwekkend. De Ylang Ylang is heerlijk bloemig, een echte voorjaarsgeur. Dennen is fijn om een heerlijke bosgeur in huis te halen.