Onze Bijenwaskaarsen en de Schitterende Planeten: Licht in de Herfst

Onze Bijenwaskaarsen en de Schitterende Planeten: Licht in de Herfst

Als de herfstbladeren vallen en de dagen korter worden, bieden onze bijenwaskaarsen niet het enige licht dat schijnt. De ochtendhemel biedt ons een fascinerend schouwspel van sterren en planeten. Lees verder om te ontdekken hoe deze hemelse lichtjes onze inspiratie vormen voor het maken van rituele kaarsen.

Een Ochtend vol Sterren en Planeten

Vanochtend om 6.06 was het nog donker. Bij het openen van de gordijnen maakte mijn hart een sprongetje bij het zien van het sterrenbeeld Orion aan de zuidelijke ochtendhemel. Naast Orion straalde de planeet Venus helder aan de oosthemel, terwijl Mars eveneens fel schitterde aan de westhemel.

Het Belang van Planeetkrachten

De maan, sterren en planeten oefenen krachten uit op de aarde, bekend als ‘planeetkrachten’. Maria Thun heeft onderzocht hoe deze krachten invloed hebben op planten en dieren. Deze kennis wordt toegepast in biologisch-dynamische land- en tuinbouw.

Planeetkrachten en Onze Kaarsen

In ons atelier zijn we al een tijdje bezig met het ontwikkelen van rituele kaarsen waarbij we de krachten van planeten integreren. Vorige week hebben we een doorbraak gehad, waardoor we weer verder kunnen met deze spannende lijn van producten.

Het Licht in de Herfst

Herfst is een tijd van bezinning en loslaten. In deze tijd laat ik elk lichtje dat ik tegenkom mijn eigen licht begroeten. Het is een soort magie die je zelf creëert, en die helpt om je innerlijke licht te versterken.

Of het nu de sterren aan de hemel zijn of de bijenwaskaarsen in ons atelier, elk lichtje heeft zijn eigen magische invloed. We zijn verheugd om deze magie met je te delen in onze nieuwste lijn rituele kaarsen.

Ben je geïntrigeerd door de magie van de herfst en onze rituele kaarsen? Volg ons dan voor meer inspiratie en ontdekkingen die je deze herfst zullen verwarmen.