Bijenwaskaarsen en Koolzaadwaskaarsen Kopen: Dankbaar voor Elke Vlam 🕯️✨

Bijenwaskaarsen en Koolzaadwaskaarsen Kopen: Dankbaar voor Elke Vlam 🕯️✨

Als je denkt aan bijenwaskaarsen kopen, denk je misschien aan de warme gloed en de zachte, natuurlijke geur die ze in je huis brengen. Bij Alchemilla, voelen we ons elke dag dankbaar voor de vele bestellingen die we krijgen en voor de unieke kaarsen die we mogen maken, speciaal voor jou.

Een Zee van Dankbaarheid

Dit jaar hebben we een overweldigend aantal bestellingen ontvangen, en voor elk daarvan zijn we diep dankbaar. Elke bestelling is een verhaal, een moment van licht in iemands leven, en wij zijn blij dat we daar deel van mogen uitmaken.

Op Maat Gemaakt, Met Liefde Gecreëerd

Onze specialiteit ligt in het maken van op maat gemaakte bijenwaskaarsen en koolzaadwaskaarsen. Van eenvoudige ontwerpen tot de meest uitdagende projecten, we stellen ons open voor jouw creativiteit en wensen.

De Oldehove Kaars: Een Trots Project

Een van onze bijzondere projecten was het creëren van de Oldehove Kaars. De Alchemilla Oldehove (d’ Oldehou) kaars is ontwikkelt in onze eigen 3d-ontwerpstudio en atelier. Iedere kaars is uniek, gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en met de hand gegoten. Leuk als geschenk of in een kerstpakket. Verkrijgbaar in diverse kleur/ aroma combinaties. Diameter: 60mm | Hoogte: 140mm

Sluit je aan bij Onze Gemeenschap van Kaarsenliefhebbers

Wil je zelf de magie van bijenwaskaarsen ervaren? Kijk dan in onze webshop en kies uit een breed assortiment aan bijenwaskaarsen. Of, als je iets unieks in gedachten hebt, neem dan contact met ons op en laten we samen een prachtige kaars op maat maken.

Licht en Liefde,

Marjan