Wij gaan iets Nieuws Doen en nodigen Jou uit!

Wij gaan iets Nieuws Doen en nodigen Jou uit!

Hallo lieve vrienden, volgers en toekomstige deelnemers,

Na vele jaren vol liefde en mooie herinneringen in de zorgsector, zijn we, Harry en Marjan, klaar om onze grootste droom te realiseren: Alchemilla Levenslicht in het prachtige Groningen. Het is onze manier om al die geweldige ervaringen en lessen te bundelen in iets echt bijzonders.

💫 Onze Droom: Een Thuis van Creativiteit en Zorg

We gaan iets magisch creëren: een plek waar onze deelnemers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten in het kaarsenatelier en de moestuin, en waar de theeschenkerij het kloppend hart vormt van onze gemeenschap. We willen een omgeving bouwen waar iedereen, van deelnemers tot vrijwilligers en medewerkers, zich thuis en gewaardeerd voelt.

🌳 De Juiste Plek: Ons Stukje Paradijs in Groningen

We zijn op zoek naar een plek die niet alleen ruimte en rust biedt, maar ook een bron van inspiratie is. Een plek waar iedereen kan groeien, leren en genieten.

📘 Start van een Nieuw Hoofdstuk

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen. We kunnen bijna niet wachten om de deuren van Alchemilla Levenslicht te openen en samen mooie momenten te beleven.

🌱 Onze Inspiratie: De Kracht van Gemeenschap

We hebben zoveel geleerd van de mensen die we hebben ontmoet in de zorg. Hun veerkracht, vreugde en het gemeenschapsgevoel hebben ons geïnspireerd. Bij Alchemilla Levenslicht willen we deze ervaringen voortzetten en uitbreiden. We geloven in de kracht van een gemeenschap waar iedereen een bijzondere bijdrage levert.

🤝 Samen Sterk: Een Gemeenschap van Creatieven en Zorgverleners

Onze aanpak is simpel: samen zijn we sterker. We combineren praktische activiteiten met creatieve expressie, en creëren zo een uniek programma gericht op ieders welzijn en ontwikkeling. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze Alchemilla-familie.

💖 Doe je mee met ons mooie project?

We zijn bezig met iets speciaals bij Alchemilla Levenslicht en nodigen je uit om mee te doen. Ben jij iemand met de perfecte locatie of ken je iemand die dat heeft? Een plek die ons inspireert en verbindt, vertel het ons! Ken je mensen die willen groeien in een creatieve omgeving? Wij willen ze graag ontmoeten. Kun jij ons helpen met financiering of partnerschappen? Jouw hulp kan veel betekenen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Benieuwd naar meer en wil je op de hoogte blijven? Neem een kijkje op onze website en meld je aan voor onze nieuwsbrief. We delen graag onze avonturen met je!

alchemillalicht.nl

 

Liefs,

Harry en Marjan